Preview Mode Links will not work in preview mode

Skab DIG

Oct 30, 2020

Med udgangspunkt i det stigende smittetryk og mundbindskrav føler jeg en tristhed, og mærker en opsplitning mellem folk og noget ubehageligt røre på sig i mig selv.

Solo med Charlotte Heje Haase 

www.bareskriv.dk 


Oct 21, 2020

Dette er 2. del af samtalen med Lilja Scherfig. Hvordan skaber vi os sammen med sjælevenner og finder vores flok? Vi dykker ned i kærlighed - der ikke er romantisk. Til sjælevenner. At se og blive set og at elske hinanden, trods - ja faktisk næsten på grund af det grimme og uperfekte og sårbare i hinanden. 

Min...


Oct 21, 2020

Lilja Scherfig er på besøg i Skab DIG. Hun har skrevet bogen Min Hale.

Den bliver springbræt til en samtale om at gøre sig selv mindre, social kontrol, MeToo og at tage sin plads som kvinde. Men også om sårbarhed og kreativitet. 

Min hale af Lilja Scherfig


Oct 21, 2020

Jeg er Charlotte Heje Haase. Velkommen til en podcast om alt det, vi gemmer væk, som gør os til hele mennesker. Lad os få det frem i lyset. Det grimme, det smukke, det utæmmede, det store.

Jeg vil gerne leve et liv med mere grin, kærlighed og ærlighed. Og jeg tror på, at tiden er nu. Til at træde frem, sige til...


Oct 6, 2020

Skaber du dig? Eller er du holdt op med at skabe dig? Jeg har været voksen så længe og længes efter at være kreativ på flere områder end på papiret og efter at kunne mærke livet igen.

Dette er en personlig rejse, som jeg ikke ved, hvordan ender. Det bliver sjovt, grimt og genkendeligt. Velkommen til...